Susținerea propunerii EUPHA / Vot pe site-ul EU HPP

 

Comisia Europeana/DG Sante a deschis recent un apel pentru selectarea de subiecte importante de politici de sanatate care sa fie dezbatute in anul 2018.

Sectiunea de Cercetare in Resurse Umane in Sanatate (Health Workforce Research) din cadrul Asociatiei Europene de Sanatate Publica (EUPHA) a depus una dintre propuneri.  Dintre toate propunerile propuse, vor fi selectate doar 4, pe baza numarului de voturi acordate pana pe data de 7 Decembrie a.c.

Avand in vedere afilierea Asociatiei Romane de Sanatate Publica si Management Sanitar la EUPHA, va adresam rugamintea de a lua in considerare sustinerea propunerii EUPHA (mai multe detalii despre propunerea EUPHA, precum si despre celelalte propuneri gasiti aici).

Pentru a putea susține prin vot propunerea EUPHA, va rugam sa parcurgeti urmatorii pasi:

 

Pasul 1.  Accesati linkul EU Health Policy Platform (EU HPP): https://webgate.ec.europa.eu/hpf/item/item/7548

 

Pasul 2. Daca sunteti deja membri EU HPP, logati-va cu datele de cont ECAS; daca sunteti utilizator nou, trebuie sa va creati un cont apasand pe „without ECAS account” (crearea contului dureaza cateva minute);

 

Pasul 3. Odata ce sunteti logat, veti ajunge in sectiunea „Agora”. In partea dreapta se afla sectiunea „New poll: expressing interest Circle 3, Thematic Networks„. Dat click, pentru a ajunge la sectiunea de propuneri. Propunerea EUPHA este propunerea cu numarul 3. Pentru a finaliza votul, apasati „Vote” din josul paginii.

Pentru a nu intampina dificultăti in deschiderea paginilor sunt recomandate browserele Internet Explorer sau Mozilla Firefox

 

Va mulțumim pentru sprijin!

Echipa ARSPMS