CINE SUNTEM

ARSPMS este o organizaţie formată din medici şi alţi profesionişti care lucrează în domeniul sănătăţii şi/sau care conduc diverse servicii de sănătate, sau au preocupări în domeniul sănătăţii publice. Din membrii ARSPMS fac parte cadre universitare, cercetători şi practicieni cu experienţă, medici, farmacişti, economişti, asistente medicale şi alti profesionişti din domeniul sănătăţii.
ARSPMS colaborează cu societăţi sau organizaţii profesionale, cu preocupări în domeniul sănătăţii publice şi managementului sanitar sau care au ca scop general îmbunăţăţirea stării de sănătate a populaţiei şi a asistenţei medicale.
ARSPMS are relaţii cu numeroşi parteneri externi cum sunt ASPHER, ALASS, EHMA, WFPHA, Asociaţia Canadiană de Sănătate Publică, Asociaţia Europeană de Sănătate Publică.

MISIUNE

Misiunea ARSPMS este de a contribui la îmbunătațirea stării de sănătate a populației prin diseminarea evidențelor în sănătate publică și management sanitar și susținerea profesioniștilor din domeniu prin formare, informare și derularea de proiecte. ARSPMS prin specialiştii săi poate realiza proiecte de consultanţă şi asistenţă tehnică în domeniul sănătăţii publice şi al managementului sanitar.

CONDUCERE

Președinte
Dr. Bogdan Cristian Pană
Vicepreşedinţi
Dr. Drăgoescu Antoaneta
Dr. Furtunescu Florentina
Dr. Florescu Silvia
Secretariat
Camelia Vârșescu