Atelier ALASS: „Evaluarea tehnologiilor medicale între echitate și limitarea resurselor financiare”

ARSPMS_logo

Asociația Română de Sănătate Publică și Management Sanitar (ARSPMS), în colaborare cu Disciplina Sănătate Publică și Management a UMF Carol Davila, și sub egida Asociației Latine de Analiză a Sistemelor de Sănătate (ALASS) organizează în data de joi, 5 noiembrie 2015, un Atelier cu tema: „Evaluarea tehnologiilor medicale între echitate și limitarea resurselor financiare”.

Scopul atelierului este să ofere un cadru tehnic de dezbatere a problematicii evaluării tehnologiilor medicale la nivel internațional și în România, cadru care să se finalizeze cu câteva recomandări pentru nivelul decizional privind creșterea importanței și vizibilității acestui proces în România.

Participanți: atelierul este adresat membrilor ARSPMS și ALASS, precum și actorilor-cheie din sistemul de sănătate românesc, atât din mediul public, cât și din mediul privat.

Loc de desfășurare: Atelierul se va desfășura la Institutul Național de Sănătate Publică, et 2, cam 222, între orele 10 – 17.

Dorim să vă invităm pe această cale să participați la atelier și, în măsura în care sunteți interesați, să propuneți intervenții personale. Vă rugăm să aveți amabilitatea de a confirma prezența la atelier (și, daca este cazul, titlul prezentării) până miercuri, 28 octombrie la doamna Camelia Vărșescu – email: pbhealth@umf.ro ; tel /fax 0213180714 (orele 9.00 -16.00).

Detalii organizatorice:

  • Menționăm că ARSPMS este membru instituțional ALASS.
  • Având în vedere cadrul de organizare, în conformitate cu regulile ALASS, persoanele care susțin intervenții trebuie să achite contribuția individuală la ALASS pe anul 2015, în valoare de 60 EUR (detalii pe site-ul ALASS http://www.alass.org/fr/alass/inscription.html)

 

Vă așteptăm!

Cu considerație,

Comitetul Director ARSPMS